Värisilmä Habitare 2019

Värisilmä Habitare 2019

 Osastollamme uutuuslaattoja, arvonta ja luksustapetteja.


Tule ihailemaan upeita sisustuskokonaisuuksia ja kurkistamaan syksyn kuumimmat laattauutuudet jo etukäteen!

Tämänvuotinen osastomme Habitaressa on kuin taidokkaasti ja rohkeasti sisustettu koti: Voit muun muassa ihailla räväköitä Fornasettin design-tapetteja lounge-henkisessä olohuoneessa sekä kylpyhuonetilassa riipaisevan hienoja uutuuslaattoja sekä trendikkäästi puukuosista laattalattiaa. ”Osastollamme on selkeä viesti: Värisilmästä saa kaikki kodin sisustukseen tarvittavat laadukkaat materiaalit sekä asiantuntevan suunnitteluavun omien sisustusunelmien toteuttamiseen maksutta”, kiteyttää Värisilmä Tammiston Tunnetila-suunnittelija Salla Savolainen.

Suomen monipuolisin näytepalvelu nyt verkossa

Värisilmä on avannut verkkosivuilleen Suomen laajimman näytepalvelun. Nyt on helppo testata, miltä näyttävät eri tapetit, värisävyt, laatat ja lattiamateriaalit ja niiden yhdistelmät omassa kotiympäristössäsi ja aidossa valaistuksessaVain meiltä voi tilata tuotenäytteet kaikista sisustuksen pintamateriaaleista. Tiettyjä poikkeuksia lukuun ottamatta koko Värisilmän tuotevalikoima on näytepalvelun piirissä”, kertoo markkinointikoordinaattori Liisa Nurro VärisilmästäNyt kannattaa heti testata

Puista laattapintaa ja betonia uusilla sävyillä

Värisilmän osastolla ovat näyttävästi esillä tämän syksyn huikeat uutuuslaatat.

Ghost-laattamallisto

Merkittävässä roolissa on dramaattinen betonikuosinen Ghost-mallisto. ”Betonikuosi on ollut suosittua ja pitkään, mutta Ghost tuo siihen väreillä aivan uusia ulottuvuuksia: Esimerkiksi jaden vihertävä vivahde ja roosaan taittava beige ovat betonissa todella upeita sävyjä”, kertoo valikoimapäällikkö Tiina Hakola. Toinen syksyn kuumimmista laattauutuuksista, marokkolaishenkinen Play on esillä isona pintana. ”Nämä häikäisevät laattauutuudet tulevat myymälöihin vasta myöhemmin syksyllä, mutta Habitaressa niihin pääsee tutustumaan jo etukäteen”, hehkuttaa Tiina.

Play-malliston laatat saapuvat syksyllä Värisilmään.