VINTRO CHALK PAINT BUCKINGHAM 1 L KALKKIMAALI

17,75 /kpl

Vain 19 (kpl) varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Ekologisilla Vintro-kalkkimaaleilla liitumaista mattapintaa upeissa väreissä kodin sisustukseen.
Monikäyttöinen Vintro Chalk Paint -kalkkimaali on kalusteiden ja koriste-esineiden maalaamiseen soveltuva maali. Sillä voi maalata monipuolisesti lasia, puuta, kiveä, kaakeleita, muovia, metallia, nahkaa ja tekstiilejä. Vintro Chalk Paint -kalkkimaalilla voi maalata suoraan monenlaisille pinnoille ilman esivalmisteluja. Kovan kulutuksen kohteissa, kuten lattioissa, tuoleissa ja pöytälevyissä, pinta viimeistellään Vintro-sarjan vahalla tai lakalla. Seiniä ja kattoja maalatessa Vintro Chalk Paint -kalkkimaalia tasaisemman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme Vintro Supreme sisustusmaalia. Elävää tehostepintaa tavoiteltaessa Vintro Chalk Paint -kalkkimaali soveltuu myös seinien ja kattojen maalaamiseen eikä maalattu pinta tarvitse pintakäsittelyä.

Vintro-sarjan tuotteet ovat ekologisia ja vaarattomia, niitä on turvallista käyttää myös lasten lelujen ja lastenhuoneen huonekalujen käsittelyyn. Kalkkimaalit ovat lähes hajuttomia, ja niissä on erittäin vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Vintro- kalkkimaali on vesiohenteinen ja nopeasti kuivuva.

Valmiita sävyjä on 59, joista voi sekoittaa keskenään uusia, omia värisävyjä. Valmisväreistä löytyy vaaleita neutraaleja, hentoja pastelleja sekä kirkkaan värikkäitä ja syvän tummia sävyjä. Lisäksi valikoimassa on myös kolme metallinhohtoista sävyä, joita sekoittamalla Vintro Chalk Paint -kalkkimaaliin saa näyttävää pintaa.

Vintro Chalk Paint -kalkkimaalin pinnasta tulee liitumaisen matta ja eläväpintainen lopputulos. Kalkkimaali on hyvin peittävää ja paksua, sitä on helppo levittää. Siveltimen jäljet jäävät näkyviin maalaustekniikasta riippuen. Vintro Chalk Paint -kalkkimaali on erittäin paksua ja sitä voi ohentaa vedellä haluamaansa koostumukseen. Sekoittamiseen kannattaa varata hyvä ja kestävä sekoitusväline.

Tuotetiedot

Kiiltoaste

Täyshimmeä

Riittoisuus

19,5m²/L

Pakkauskoot

125ML ja 1L

Ohenne

Vesi

Työtapa

Siveltimellä tai telalla

Tuotemerkki

Vintro Kalkkimaali

VÄRI

Buckingham on elegantin kermainen väri, joka on saanut vaikutteita Buckinghamin palatsista Lontoossa.


KÄYTTÖOHJE

Vintro Chalk Paint on vesipohjainen, monikäyttöinen sisustusmaali huonekaluille, seinille ja lattioille. Se kiinnittyy lähes kaikille puhtaille, kiinteille pinnoille ilman esivalmisteluja. Maali on helppo levittää ja se voidaan jättää mattapintaiseksi. Kulutukselle alttiit pinnat käsitellään joko Vintro Wax- vahalla tai Vintro Lacquer- lakalla.

Kalkkimaalin rakenne antaa poikkeuksellisen ulkonäön ja lukuisia viimeistelyvaihtoehtoja erilaisille pinnoille kuten puu, metalli, lasi, muovi ja kivi. Rakenne on hyvin peittävä ja paksu, jota voidaan myös tarvittaessa ohentaa.


Sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä.


Työvälineet pestään lämpimällä vedellä käytön jälkeen.


TEKNISET TIEDOT

Pakkaus: 1 l


Tyyppi: Mattamainen kalkkipinta


Kuivumisaika: 2 tuntia


Varastointi: Suojattava pakkaselta

Pidettävä lasten ulottumattomissa!


EU VOC -raja-arvo (cat A/a) 30g/l(2010)

Tämä tuote sisältää VOC max. 30 g/l.