SPECIAL EDITION 2058 FLOWERY KUITUTAPETTI

96,70 /rll

Tilaustuote. Toimitusaika 1–3 viikkoa.
Tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

BORÅSTAPETER – SPECIAL EDITION FLOWERY

Rehevässä mallistossa on upeita auringonkukkia, ihania jasmikkeita ja kokonainen meri niitty- ja puutarhakukkia. Kuusi uutta kukkatapettia niille, jotka eivät saa tarpeekseen vehreydestä!

Uudet kuosit ovat kuin ihana kukkakimppu. Blomsterhav-tapetissa hehkuvat Noomi Spangen suosikkikukat lapsuuden puutarhasta ja niityiltä. Sissa Sundlingin Sångfåglarna-tapetissa linnut ja perhoset lentelevät mulperimarjojen ja jasmikkeiden joukossa. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä: Amanda Nordbladin iloiset, ylväät auringonkukat. Boråstapeterin viehättävä pienoismallisto sisältää 6 täysin uutta kukkatapettia niille, jotka haluavat pukea kotinsa ihanaan vehreyteen.

Solrosor
Suunnittelija Amanda Nordblad sai keskellä pandemiaa idean auringonkukista, jotka säteilevät lämpöä, toivoa ja elämäniloa. Guasseilla käsinmaalatusta kuviosta on nyt painettu suurikukkainen tapetti, jossa on surraavia kimalaisia ja upeita auringonkukkia sinivihreine lehtineen valkoisella pohjalla.

Tuotetiedot

Rullan pituus (m)

10,05

Leveys (m)

0,49

Kiinnitystapa

Liimaus seinälle

Kuviokohdistus

Tasakohdistus

Kuviokorkeus (cm)

49

Valonkesto

Hyvä valonkesto

Pesun- ja hankauksen kesto

Pyyhittävä

Ympäristömerkintä/sisäilmaluokitus

M1

Tapetin irrottaminen

Päällyste irrotetaan kostuttamalla

Käyttökohteet

Kuitutapetilla tapetointi on helppoa ja nopeaa, tapetti ei vaadi vettymistä ennen asentamista vaan se nostetaan suoraan seinälle levitetyn liiman päälle. Kuitutapetti on mittapysyvä, joten se ei veny tai turpoa. Tapetointi ei vaadi paljon tilaa, joten asentamisessa ei tarvita tapetointipöytää. Työskentely on siistiä, koska asentaessa käsitellään vain puhtaita ja kuivia tapettivuotia. Tapetti soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa, paitsi kylpyhuoneissa tai muissa kosteissa tiloissa. Valittuasi kuitutapetin voit olla varma, että olet valinnut erittäin hyvin kulutusta ja käyttöä kestävän tuotteen, joka pitää muotonsa ja on helppo tapetoida. Kuitutapeteista käytetään usein myös nimeä non-woven-tapetti.


Asennusohje

1. Tarkista, että kaikissa rullissa on sama tuote- ja eränumero. Tarkista myös, että rullat ovat ehjiä.

Tarkista tapetin kuvion suunta. Jos kuvio on rullassa oikeinpäin, voit nostaa vuodan ylös suoraan rullalta.

Jos kuvio ei ole rullassa oikeinpäin, katko määrämittaiset vuoat etukäteen ennen asennusta.

Katso tapettirullan etiketistä kuviokohdistuksen suunta ja korkeus ennen leikkaamista.


Lue aina myös tapettivalmistajan kiinnitysohje tapettirullan etiketistä.

Jos havaitset virheen tapetissa, keskeytä asennus ja ota yhteys jälleenmyyjään.


2. Levitä liimaa tasaisesti seinälle telalla kahden tapettivuodan verran kerrallaan. Kiinnitä vuodat heti puskusaumaan eli reunat vastakkain liimatulle seinälle. Varmista että ensimmäinen vuota tulee luotisuoraan.


3. Paina tapetti kiinni seinään ja painele harjalla tai lastalla keskeltä kohti reunoja. Käytä lattia- ja kattolistojen vieressä sivellintä liiman levittämiseen.


4. Pyyhi liimatahrat välittömästi tapetin pinnasta puhtaalla ja märällä sienellä.


5. Leikkaa ylimääräinen tapetti terävää veistä ja viivainta apuna käyttäen.


Hoito-ohje

Mahdolliset tahrat tapetissa kannattaa poistaa heti. Kostuta tahra puhtaalla kankaalla tai sienellä käyttäen mietoa saippuavesiliuosta. Poista pesuaine pinnasta runsaalla kädenlämpöisellä vedellä, puhdasta kangasta apuna käyttäen. Kuivaa ylimääräinen vesi ja anna tapetin kuivua itsekseen. Vältä veden joutumista tapettien saumakohtiin, joissa ei ole suojaavaa pintaa.