SPECIAL EDITION 1192 WILD ANIMALS PANEELITAPETTI 180X265 CM

99,00 /pkt

Tilaustuote. Toimitusaika 1–3 viikkoa.
Tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Special Edition Wild Animals

Ainutlaatuisen pienmalliston suurikuvioiset tapetit on suunniteltu kaukomaiden löytöretkien innoittamina. Viidakot, savannit ja mahtavat metsät ovat kunnianosoitus rikkaalle luonnolle ja eläimistölle.
Kuusi tapettia, kolme eksoottista teemaa – eläinten kera tai ilman: Serengeti, Madagascar ja Samburu.
Tapettien innoittajana on Afrikan monimuotoinen luonto. Kuoseissa on reheviä, syvänvihreitä viidakkoja, leikkisiä makeja ja kummituseläimiä, aavojen savannien paahteisia sävyjä, kirahveja, seeproja ja norsuja. Samburu-tapetissa unelias leopardi lekottelee graafisen mustavalkoisessa latvustossa.

Special Edition Wild Animals 1192 Samburu

Suurikuvioinen Samburu-tapetti on saanut nimensä kenialaiselta kansallispuistolta, ja sen lukuisat luonnonläheiset yksityiskohdat ovat löytöretkeilijöiden muistiinpanojen ja antiikkisten litografiavedosten innoittamia. Latvustossa lepäävän leopardin keltaiset ja beiget sävyt muodostavat pehmeän kontrastin graafisen mustavalkoisia puita vasten. Hienostunut tapetti on saatavana myös harmaasävyisenä ilman leopardia.
Kuvion koko on 180 x 265 cm. Se toimitetaan 45 cm leveässä vuodassa. Kuvio voidaan mukauttaa seinän kokoon ja on toistettavissa sivusuunnassa. Sopii hyvin yhteen esimerkiksi Samburu Tree -tapetin (1193) kanssa.

Tuotetiedot

Rullan pituus (m)

2,65

Leveys (m)

1,8

Kiinnitystapa

Liimaus seinälle

Valonkesto

Erittäin hyvä valonkesto

Pesun- ja hankauksen kesto

Pyyhittävä

Ympäristömerkintä/sisäilmaluokitus

M1

Valokuvatapetin asennusohjeet

Ennen tapetointia


Tutustu tilaamaasi tuotteeseen. Leikkaa vuodat rullasta merkkiviivoja pitkin ja aseta ne rinnakkain tarkastaaksesi, että kuvio sovittuu oikein eikä tuotteessa ole muutakaan vikaa. Jos havaitset virheen, älä aloita asennusta vaan ota yhteyttä jälleenmyyntipisteeseen.


Kiinnitysaine

Kuitutapeteille tarkoitetut kiinnitysaineet ; kuituliima tai – liisteri.


Asennusohje

1.Tee merkkilinja 45cm vasemmasta aloitusreunasta . Voit halutessasimerkitä myös muut merkkilinjatseinälle.


2.Levitä riittävästi kiinnitysainettaseinälle n. 2-3 vuodan leveydelle(90-135cm) . Varmista, että seinä on liisteröity ohuelti ja tasaisesti joka paikassa. Liisteröimättömät kohdat voivat jättää kuplia tapetin pinnalle. Käytäpensseliä paikkoihin, joihin telalla ei ylety.


3.Varmista vielä, että vuodat ovat menossa seinälle oikean suuntaisina.


4.Vie vuotia SEINÄLLE taittamalla ne kevyesti keskeltä. Tämä helpottaa liikuttamista sekä estää liisterin pääsyä tapetin etupintaan. Kiinnitä vuota yläosastaanliisteröityyn seinään, varmista suoruus ennen kuin vapautat vuodan alaosan seinälle.


5.Ennen kuin tasaat vuodan lastalla seinään varmista,että sekä yläosa että alaosa ovat suorassa linjassa.Mikäli vuota ei asettunut suoraan seinälle, irroitakoko vuota ja aloita uudelleen (lisää tarvittaessaliisteriä seinään). Älä venytä vuotaa saadaksesi saumat/ linjat kuntoon.


6.Käytä lastaa tai tapettiharjaa tasoittaaksesi vuodan kiinnialustaan. Poista ylimääräiset liisterit ja ilmakuplat. Pidälasta / harja puhtaana poistamalla siitä liisterijäämät .Tasoita vuodat ylhäältä alas ja keskeltä sivuille .


7.Jatka seuraavan vuodan kiinnityksellä asettamalla vuodat puskusaumaan keskenään. Huolehdi että etenkin vuotien reuna-alueella on riittävästi liisteriä,jotta tapetti / saumat kiinnittyvät moitteettomasti.


8.Leikkaa ylä- ja alareunat puhtaiksi. Käytä apunasi linjaria suoruuden varmistamiseksi. Huolehdi aina, että tapettiveitsi on hyvässäterässä. Jatka, kunnes kuvatapettiseinäsi on valmis.


Hoito-ohje

Mahdolliset tahrat tapetissa kannattaa poistaa heti. Kostuta tahra puhtaalla kankaalla tai sienellä käyttäen mietoa saippuavesiliuosta. Poista pesuaine pinnasta runsaalla kädenlämpöisellä vedellä, puhdasta kangasta apuna käyttäen. Kuivaa ylimääräinen vesi ja anna tapetin kuivua itsekseen. Vältä veden joutumista tapettien saumakohtiin, joissa ei ole suojaavaa pintaa.