MIX METALLIC 4654 LINEN GREY TAPETT 0,53X10,05 M/RLL 12 /KRT

49,00 /rll

Tilapäisesti loppu. Kysy tuotteen saatavuutta myymälöistä.
Katso lähin Värisilmä-myymäläsi tästä

MIX METALLIC.
Uniikki tapettimallisto jossa on kaikki se rakkaus joka meillä on metalliin.
Tämä oli tuloksena kun päätimme tutkia metallin monimuotoisuutta, sen jatkuvasti vaihtuvia värisävyjä, ilmettä ja kiehtovia pintoja.
Mallisto sallii metallin raikkaiden ja kylmien ominaisuuksien sekoittua lämpimiin syviin väreihin neljässä erilaisessa sävyssä. Aistikkaasta harmaasta, hohtavaan turkoosiin sekä pehmeästä pastillista eleganttiin pinkkiin.

Tuotetiedot

Rullan pituus (m)

10,05

Leveys (m)

0,53

Kiinnitystapa

Liima levitetään seinään

Kuviokohdistus

Vapaa kohdistus

Valonkesto

Erittäin hyvä valonkesto

Pesun- ja hankauksen kesto

Erittäin hyvä pesunkesto

Ympäristömerkintä/sisäilmaluokitus

M1

Tapetin irrottaminen

Päällyste irrotetaan kostuttamalla

Käyttökohteet

Kuitutapetilla tapetointi on helppoa ja nopeaa, tapetti ei vaadi vettymistä ennen asentamista vaan se nostetaan suoraan seinälle levitetyn liiman päälle. Kuitutapetti on mittapysyvä, joten se ei veny tai turpoa. Tapetointi ei vaadi paljon tilaa, joten asentamisessa ei tarvita tapetointipöytää. Työskentely on siistiä, koska asentaessa käsitellään vain puhtaita ja kuivia tapettivuotia. Tapetti soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa, paitsi kylpyhuoneissa tai muissa kosteissa tiloissa. Valittuasi kuitutapetin voit olla varma, että olet valinnut erittäin hyvin kulutusta ja käyttöä kestävän tuotteen, joka pitää muotonsa ja on helppo tapetoida. Kuitutapeteista käytetään usein myös nimeä non-woven-tapetti.

Tapettien valmistamiseen käytetään ainoastaan vesipohjaisia värejä ja liimoja. Tuotteelle on myönnetty paras mahdollinen rakennusmateriaalien päästöluokka, M1. Tapetin valmistuksessa tarvittava paperi tehdään yhdessä maailman ympäristöystävällisimmistä paperitehtaista ja valmistaja istuttaa jatkuvasti puita korvaamaan käytettyjä raaka-aineita. Uskomme, että sinäkin arvostat tätä.

Asiantuntijamme neuvovat Sinua mielellään- Värisilmä auttaa!

Asunnusohje

1. Tarkista, että kaikissa rullissa on sama tuote- ja eränumero. Tarkista myös että rullat ovat ehjiä.
Jos havaitset virheen tapetissa, keskeytä asennus ja ota yhteys jälleenmyyjään.
Katso tapettirullan etiketistä vaatiiko tapetin kuvio kohdistamista. Kohdistettavissa tapeteissa on merkitty tapetin takapuolelle leikkauskohdat saksikuvioilla.

2. Levitä liimaa tasaisesti seinälle telalla kahden tapettivuodan verran kerrallaan. Kiinnitä vuodat heti puskusaumaan eli reunat vastakkain liimatulle seinälle. Varmista että ensimmäinen vuota tulee luotisuoraan.

3. Paina tapetti kiinni seinään ja painele harjalla tai lastalla keskeltä kohti reunoja. Käytä lattia- ja kattolistojen vieressä sivellintä liiman levittämiseen.

4. Pyyhi liimatahrat välittömästi tapetin pinnasta puhtaalla ja märällä sienellä.

5. Leikkaa ylimääräinen tapetti terävää veistä ja viivainta apuna käyttäen.

Hoito-ohje

Tapetti on pesunkestävä. Mahdolliset tahrat tapetissa kannattaa poistaa heti. Kostuta tahra puhtaalla kankaalla tai sienellä käyttäen mietoa saippuavesiliuosta. Poista pesuaine pinnasta runsaalla kädenlämpöisellä vedellä, puhdasta kangasta apuna käyttäen. Kuivaa ylimääräinen vesi ja anna tapetin kuivua itsekseen. Vältä veden joutumista tapettien saumakohtiin, joissa ei ole suojaavaa pintaa.