CHEVRON WALL 23361 18,6X5,2 0,50M2/KRT WHITE MATT RIGHT KAAKELI

35,50 /krt

(71,00 /m2)

Tilaustuote. Toimitusaika 4–6 viikkoa.
Tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

CHEVRON WALL & SCALE
Chevron Wall & Scale -laattamalliston trendikkään muotokielen rohkeutta ja runsautta tasapainottaa neutraalin maanläheiset värisävyt. Eri muotojen ja värien saumaton yhteispeli antaa mahdollisuuden lukemattomiin yksilöllisiin laatoitusratkaisuihin. Kiiltävän ja matan yhdistelmät luovat pintoihin elävyyttä ja kiehtovia yksityiskohtia.
Näyttävät kuviolaatat ja kauniit ladontakuviot sopivat niin moderniin kuin perinteiseen sisustukseen. Itämaisen kulttuuriperinteen inspiroimat ornamenttikuvioiset Alhambra-laatat ovat näyttävä yksityiskohta ja tilan katseenvangitsija. Viuhkanmuotoiset Fan-laatat taipuvat moninaisiin kuvioihin laatoitussuuntaa vaihtamalla. Kuusikulmaiset Hexagon-laatat toimivat tyylikkäässä yksinkertaisuudessaan sellaisenaan tai esimerkiksi yhdistettynä kalanruotokuvioisten Chevron Wall-laattojen kanssa. Kolmionmuotoiset Triangolo-laatat takaavat ryhdikkään ja rytmikkään pinnan.

Tuotetiedot

Vedenimukyky

Yli 10%

Käyttökohteet

Soveltuu seinien laatoitukseen kotikäytössä sekä majoitus- ja vastaavien rakennusten märkätilojen laatoittamiseen


Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus


Käyttöönottosiivous tehdään laatoitustyön jälkeen ennen tilan käyttöönottoa. Lika, joka irtoaa pinnalta, poistetaan huolellisesti. Mikäli laatan pinnalle on asennuksen jälkeen jäänyt kuivunutta saumausainetta, pestään laatan pinta happamalla erikoispuhdistusaineella, joka on tarkoitettu pinttyneiden saostumien poistoon. Sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Lopuksi pinta huuhdellaan huolellisesti runsaalla vedellä.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus


Lasitetut laatat ovat pinnaltaan täysin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Laattoja ei suojata eikä pinnoiteta millään erityisellä aineella. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta


Peruspuhdistus


Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus.


Yksityiskohtaiset ohjeet ja puhdistusainesuositukset puhdistusainevalmistajilta