CERESIT CE51 EPOXYCLEAN 1L PUHDISTUSAINE

35,50 /kpl

Varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Erityinen puhdistusaine laastitahrojen ja -jäämien poistamiseksi kaikenlaisista keraamisista laatoista ja luonnonkivistä

Tuotetiedot

Väri

Väritön

Riittoisuus (menekki)

10-15 m2/l

Käyttökohteet

Ceresit CE 51 puhdistusainetta voidaan käyttää laimentamattomana puhdistusaineena tuotteiden CE 79 / CE 89 tahrojen ja jäämien tehokkaaseen poistamiseen sekä tahrojen poistamiseen kiillotetuista posliinilaatoista pinnoilta. Sopii käytettäväksi myös levitystyökalujen puhdistamiseen ja laattojen asentamisessa syntyneiden hartsijäämien poistamiseen.


Ominaisuudet

– erittäin tehokas tiiviste

– poistaa kovettuneen epoksikalvon ja vaikeasti poistettavan lian tehokkaasti

– monen erityyppisen lian poistamiseen

– voidaan käyttää myös herkillä pinnoilla, kuten hiottu keramiikka, lasi ja kaikenlaiset luonnonkivet (myös kiillotetut)


Työskentely

Alustan esikäsittely

Saumausaineen on oltava riittävän kovettunut (vähintään 24 tuntia 20–25 °C lämpötilassa). Suuret kuivuneet hartsipisarat tai materiaalijäämät on poistettava mekaanisesti (materiaali on helpompi poistaa, kun sitä lämmitetään hiustenkuivaajalla). CE 51:n käyttö kunnolla kovettumattomiin saumausaineisiin voi heikentää saumausaineen toimivuutta.

Käyttöohje

CE 79 koostuu kahdesta yhdessä pakkauksessa olevasta komponentista. Materiaalista ja pinnasta riippuen CE 51 levitetään joko laimennettuna tai laimentamattomana suoraan pinnalle. Jätä puhdistusaine vaikuttamaan noin 10-15 minuutin ajaksi. Hiero tuotteen levittämisen jälkeen pintaa valkoisella ”karhunkielellä” tai käytä suuremmilla alueille yksikiekkoista hiomakonetta valkoisella puhdistuskiekolla. Kerää puhdistusliuos sienellä, kumikaapimella tai märkäpölynimurilla. Huuhtele lopuksi huolellisesti puhtaalla vedellä ja kuivaa puhtaalla liinalla.