CERESIT 5KG CARRARA CE40 SAUMAUSLAASTI

27,50 /kpl

Varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Vettä hylkivä saumauslaasti laattojen saumaukseen sekä seinä- että lattiapinnoilla.

KÄYTTÖKOHTEET

Silica Active- teknologiaan perustuva Ceresit CE 40-saumauslaasti soveltuu keraamisten-, lasi-, mosaiikki-,

posliini-, luonnonkivi- ja marmorilaattojen (värjääntymättömien) saumaamiseen sekä pysty- että vaakapinnoilla. Vahvistettu koostumus halkeilua ja naarmuuntumista vastaan tekee laastista erittäin kestävän. TrioProtection- tekniikka takaa hygieenisen lopputuloksen ja Aquastatic- tekniikan ansiosta laasti hylkii vettä. Soveltuu erinomaisesti märkätiloihin, kuten kylpyhuoneisiin, pesutiloihin ja keittiöihin. CE 40 muodostaa rakenteellisesti hieman kimmoisan sauman, joten sitä voidaan käyttää esimerkiksi parvekkeiden, terassien, lattialämmityspintojen ja lastulevyjen kaltaisten muotoaan muuttavien ja kriittisten kohteiden saumaamiseen. Liikuntasaumojen, kulmien ja nurkkien saumaukseen suosittelemme Ceresit CS 25-silikonin käyttöä.


TYÖSKENTELY

ALUSTAN ESIKÄSITTELY

Puhdista laattojen reunat kiinnityslaastista. Aloita saumaaminen vasta, kun kiinnityslaasti on kovettunut ja kuivunut riittävästi. Ennen värjääntymiselle alttiiden laattojen saumaamista, suosittelemme tuotteen sopivuuden testaamista etukäteen.


KÄYTTÖOHJE

Lisää CE 40 ohjeen mukaisessa suhteessa puhtaaseen, viileään veteen ja sekoita paakuttomaksi, tasaiseksi

massaksi. Anna asettua 3 minuuttia ja sekoita uudelleen. Älä käytä ruosteisia työvälineitä. Levitä laasti saumoihin lastalla täyttäen koko sauman. Ylimääräisen laastin puhdistaminen voidaan aloittaa, kun laasti on kuivunut hieman eikä tartu koskettaessa sormeen. Tämä aika voi vaihdella 5-30 minuuttiin riippuen laatan imukyvystä, sauman leveydestä ja syvyydestä sekä ympäristön ja alustan lämpötilasta. Puhdista ylimääräinen saumauslaasti puhtaaseen veteen kostutetulla sienellä. Älä käytä puhdistamiseen liian märkää sientä, sillä se saattaa aiheuttaa sauman kirjavoitumisen. Laattojen puhdistaminen uudelleen pölyttämällä tai nihkeäpesulla puhtaalla vedellä seuraavana päivänä tukee tasaisen pinnan aikaansaamista. Laatat ovat kävelynkestäviä 6 tunnin kuluttua ja kestävät vesirasitusta 24 tunnin kuluttua. Laattojen puhdistaminen puhdistusaineilla on mahdollista vasta 5 vrk:n kuluttua saumaamisesta. Saumalaasti saavuttaa täydetvedenhylkimisominaisuutensa 7 päivän kuluessa levityksestä.


OMINAISUUDET

– Silica Active- teknologia takaa:

o Vahvistetun koostumuksen halkeilua ja naarmuuntumista vastaan

o Kestävämpi ja tasaisempi lopputulos kehitetyn koostumuksen ansiosta

o Lyhyempi odotusaika saumojen puhdistamiseen – erityisesti lattialaatoilla


– TrioProtection- tekniikka takaa hygieenisen lopputuloksen.


– Soveltuu keraamisten-, lasi-, mosaiikki-, posliini-, luonnonkivi- ja marmorilaattojen (värjääntymättömien) saumaamiseen


– Sisä- ja ulkotiloihin, märkätiloihin, lattialämmitykselle, terasseille ja parvekkeille