Eini Halm

Eini Halm

Värisilmä Espoo Muurala | Lautamiehentie 1, 02770 Espoo | +358 10 5018 800

 

Olen yrittäjä Espoosta, iloinen ja ahkera Värisilmä-kauppias. Kiinnostukseni kohteita ovat etenkin perinnemaalaus ja tapetit. Sisustamisessa lempityylini on lähinnä 50-luvun muotoilua 2010-luvun väreillä, yksi tämän hetken suosikeista on Engblad&Con tapettimallisto Lounge Lux. Pidän myös luonnollisista väreistä ja materiaaleista sekä yksinkertaisuudesta. Vapaa-ajalla harrastan avantouintia, vesijuoksua, punttisalia, pyöräilyä ja joogaa.

Aamut ovat parasta aikaa, minua inspiroivat aamunsarastuksen ihanan utuiset sävyt. Innostun myös erilaisista muodoista sekä innovatiivisista ja oivaltavista sisustusratkaisuista. On upeaa, että vihdoin monen valkoisen sisustusvuoden jälkeen uskalletaan käyttää niin lempeitä luonnollisia värejä kuin puhtaita ja rohkeita sävyjäkin! Hyvin suosittuja ovat tällä hetkellä smaragdien eri sävyt, varsinkin vihreä ja sininen. Luonto on vahvasti läsnä sisustuksessa ja erillaiset isot kasviaihiot selkeästi nousussa.

Koti on maailman rakkain paikka. Suunnittelun aloitan selvittämällä, millainen on asiakkaan unelmien koti, mitkä värit ovat mieluisia ja uusitaanko myös kalusteet tai rakennetaanko sisustus jo olemassa olevien asioiden ympärille.

MAALITOHTORI

Suunnitteletko talosi ulkomaalausta? Tiedätkö, missä kunnossa ulkoverhous on tai millä maalityypillä talosi on aikaisemmin maalattu? Olen Tikkurila Oy:n erityiskoulutuksen käynyt Maalitohtori ja autan sinua valitsemaan taloosi sopivat maalit ja tekemään kestävät pohjatyöt.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika