Lokakuun Unelmien Väri Sukellus tuo syvyyttä

Lokakuun Unelmien Väri Sukellus tuo syvyyttä

Veteen piirretty -värimaailmaan kuuluva lokakuun Unelmien Väri on nimensä mukaisesti kuin sukellus syvyyksiin.

Sukellus on rauhoittava, samettinen sininen

”Sukellus on intensiivinen väri, joka yllättää. Monesti kuvitellaan, että tumma väri tekee tilaa ahtaammaksi, mutta tumman sininen ikään kuin viekin pintaa kauemmaksi ja luo tilan tuntua”, kiteyttää Heikki Sjöblom Värisilmä Kirkkonummelta. ”Sitä kannattaa harkita erilaisiin ikkunattomiin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin tai kotiteatterihuoneisiin sen etäännyttävän vaikutelman ansiosta”, hän vinkkaa.

Sopii maskuliiniseen makuun

Sukellus toimii syvyysvaikutelmansa ansiosta myös erinomaisesti tehosteseinänä. Sillä voi helposti luoda erilaisia sisustuskokonaisuuksia erityisesti maskuliiniseen makuun. ”Sukellukseen sopii hyvin monet metalliset sävyt sekä eri puupinnat, erityisesti tammi”, Heikki kertoo.

Blueprint-ohjelmalla minimalistisen trendikkäässä keittiösuunnitelmassa Interno 9 -lattialaatoissa on patinoitunutta messinkiä ja tammi on tuotu mukaan kokonaisuuteen kalusteissa. ”Myös esimerkiksi pronssi on hyvä kaveri Sukellukselle – digitaalisilla suunnitteluohjelmilla on helppo kokeilla eri vaihtoehtoja ja testata, mikä omaa silmää miellyttää eniten”, Heikki kannustaa.

Blueprint Onlinella sisustusvaihtoehtojen kokeilu onnistuu vaivattomasti.

Boråstapeterin Beautiful Traditions -malliston Alicia-tapetti sopii Sukellus-sävyn kaveriksi.

Särmää erityylisiin kokonaisuuksiin

Heikki yhdistää Sukellukseen mielellään myös luonnonläheisiä sävyjä ja rouheita pintoja. Sukelluksella voi maalata vaikka huonekalun ja taustoittaa sitä erilaisilla lämpimän henkisillä kuoseilla. ”Esimerkiksi tässä nurkkauksessa taustana on harmaanruskea Everyday Moments
-malliston tiilitapetti, johon on tuotu lisärosoa repimällä tapetin reunoja käsin. Tässäkin metallinhohtoiset laatat ovat Interno 9 -mallistoa”, Heikki kertoo.

Metallihohtoisella Vintro Gold -kalkkimaalilla saa kullan hohtoa sisustukseen.

Metallista hohtoa on saatu käsittelemällä sisustuselementtinä toimivat osmankäämit kullanvärisellä Vintro Gold -kalkkimaalilla sekä Vintro Dark Waxilla. ”Jos esimerkiksi työhuoneessa seinät ovat Sukelluksen sävyiset, samaa ideaa voi soveltaa vaikka käsittelemällä taulun kehykset samoilla kalkkimaaleilla”, Heikki vinkkaa.

Monikäyttöinen Sukellus toimii myös pastellien kanssa tai geometrisinä kuoseina. Esimerkiksi Engblad & Co:n Graphic World -mallistossa on upeita Sukelluksen sävyisiä sopivia tapetteja.

Kaunis sininen tehosteseinä syntyy tapetilla tai maalilla. Tutustu tapettimallistoihin verkkokaupassa.

Heikki Sjöblom Värisilmä Kirkkonummi.

Veteen piirretty -teemassa on kauniita sinisen sävyjä.

Kun sisustaminen herättää kysymyksiä

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hänen avulla löydät mieleiset tapetit tai vaikka koko kodin pintamateriaalit ja muutat ideasi toimivaksi kokonaisuudeksi. Huolella tehty määrä- ja kustannuslaskelma auttaa välttämään epämieluisat yllätykset remonttibudjetissa. Palvelu on maksuton, tehdään yhdessä haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun