Boråstapeterin Midnight Garden -tapettimallisto upeissa trendisävyissä

Boråstapeterin Midnight Garden -tapettimallisto upeissa trendisävyissä

Ruotsalaisen Boråstapeterin levollinen Midnight Garden -mallisto on toteutettu nyt vuoden 2019 Pigment Trend Colours -trendiväreissä. Nauti pohjoisesta valosta ja värien syvyydestä!


Vuoden trendivärejä ovat rauhoittavat ja täyteläiset punaisen, vaaleanpunaisen ja liilansävyt, jotka ovat saaneet innoituksensa uinuvasta puutarhasta ja illan hämärästä, joka maalaa kukkien värit hillityillä sävyillä. Matta, samettinen pinta vangitsee Pohjolan ainutlaatuisen valon ja tuo seinälle kaunista syvyyttä valitsemastasi väristä riippumatta.

Lilac Haze viileä, harmaanliila sävy on saanut innoituksensa syreenien tuoksuvista kukista valoisana kesäyönä. Lilac Haze tuo huoneeseen kaunista väriä, vaikka se on erittäin hillitty ja tyylikäs. Se on omiaan harmoniseen makuuhuoneeseen ja muihin tiloihin, joissa haluat rentoutua ja levätä.

Midnight Orchid -tapetin tummanpunainen sävy on saanut innoituksensa aistillisista orkideoista. Kotoinen ja hillitty värimaailma on samaan aikaan dramaattinen ja viimeisen päälle trendikäs. Harkittu tasapaino punaisten ja sinisten sävyjen välillä varmistaa sen, että Midnight Orchid sopii yhteen niin kylmien kuin lämpimien värien kanssa.

Dusty Peony on lämmin, utuisen vaaleanpunainen ja hieman beigeen vivahtava tapetti. Jännittävä värimaailma muuttuu riippuen siitä, miten valo osuu siihen ja mitä värejä yhdistät sisustukseen! Dusty Peony on kaunis kontrasti esimerkiksi teräksenharmaalle, mutta se sopii erinomaisesti yhteen myös muiden beigen ja vaaleanpunaisen sävyjen kanssa.

Evening Lily on rauhallinen ja väriltään pehmeän täyteläinen vaaleanpunainen tapetti. Se on täydellinen valinta, kun haluat säilyttää huoneen valoisuuden mutta haluat kuitenkin väriä seinälle. Evening Lily on trendikäs ja varma perusväri, johon voi yhdistää liilan ja sinisen kaltaisia kylmiä sävyjä ja punaisen ja ruskean kaltaisia lämpimiä sävyjä. Kun yhdistät sen valkoiseen, huoneeseen syntyy harmoninen ja ilmava tunnelma.

Fading Rose on raikas ja viileän vaaleanpunainen tapetti, joka löytää upean tasapainon kauniin värin ja tummuuden välillä. Hillitty ja täyteläinen sävy sopii täydellisesti seinille! Vaaleanpunainen on klassinen ja rakastettu väri. Tämä hillitty sävy on juuri nyt trendien kärjessä. Jos haluat dramaattisen ilmeen, yhdistä Fading Rose -tapetti Midnight Orchid -tapetin syviin sävyihin. Raikkaan vihreään väriin yhdistettynä Fading Rose tuo huoneeseen upean energialatauksen!


Mikä tapetti sopisi sinun kotiisi?

Kun sisustuksesi kaipaa uudistamista tai rakennat uutta kotia, ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hänen avulla löydät mieleiset tapetit tai vaikka koko kodin pintamateriaalit ja muutat ideasi toimivaksi kokonaisuudeksi. Huolella tehty määrä- ja kustannuslaskelma auttaa välttämään epämieluisat yllätykset remonttibudjetissa.

Lue Tunnetila-sisustuspalvelusta